tag:blogger.com,1999:blog-6732132183057120416.post6580276968009492802..comments2023-09-12T12:35:53.787+03:00Comments on Chocorello: Παστό χοιρινό του παππού μου.Chocorellohttp://www.blogger.com/profile/12104003561301798752noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6732132183057120416.post-41894749776583268542010-12-04T13:50:18.396+02:002010-12-04T13:50:18.396+02:00φίλε μου δοκίμασα την συνταγή που γράφεις τηρησα α...φίλε μου δοκίμασα την συνταγή που γράφεις τηρησα ακριβως τους χρόνους και ότι άλλο γραφεις...μολις περασαν 2 βδομαδες το ανοιξα και είπα για να το κόψω στη μεση να δω τι έει απο μεσα...ε και απογοητεύτηκα...ένω απο έξω ειχε γινει απο μέσα ήταν κατακοκκινο ειπα μηπως έτσι είναι το χρωμα του αλλα δεν έμοιαζε με αυτο της φωτογραφίας και όταν το δοκιμασα ήταν σκληρο...μηπως ξέρεις γιατι μπορει να εγινε αυτο? <br />ΥΓ καθως δεν εγραφες για την ποσοτητα του κρεατος εγω έβαλα μισο κιλοpanoshttps://www.blogger.com/profile/16439914793679517328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6732132183057120416.post-70952956512973261082009-04-21T12:19:00.000+03:002009-04-21T12:19:00.000+03:00Στάθη,δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει σε ξυλόφουρνο, α...Στάθη,δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει σε ξυλόφουρνο, αλλά σίγουρα γίνεται σε καπνιστήρι.<br /><br />φαντάσου μία μικρή ψησταριά, ψηλή και κλειστή από πάνω, οπου στον πάτο καις πριονίδι και ψηλά έχεις βάλει το κρέας.<br /><br />Προμηθευτές, χρόνους, κλπ δεν ξέρω, αλλά το καλοκαίρι θα γίνει πείραμα, σίγουρα!<br /><br />δες κι εδώ: http://www.klika.gr/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=206&Itemid=165Chocorellohttps://www.blogger.com/profile/12104003561301798752noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6732132183057120416.post-45867190189834688202009-04-19T22:08:00.000+03:002009-04-19T22:08:00.000+03:00Καλό, αλλά νομίζω ότι η Λούντζα πρέπει και να καπν...Καλό, αλλά νομίζω ότι η Λούντζα πρέπει και να καπνιστεί. Έχει κανεις ιδέα πως γίνεται το κάπνισμα;stathishttps://www.blogger.com/profile/04191850244347105630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6732132183057120416.post-89036640910079931582009-03-10T02:03:00.000+02:002009-03-10T02:03:00.000+02:00Οτι έχει κανείς, καλό είναι... Βάλε και ζάχαρη άχ...Οτι έχει κανείς, καλό είναι... <BR/>Βάλε και ζάχαρη άχνη αν δεν έχεις αλάτι.<BR/><BR/>Μπορεί να μην βγει κάτι καλό, αλλά σίγουρα θα μάθουμε κατι καινούργιο.<BR/>(Βολταίρος)Chocorellohttps://www.blogger.com/profile/12104003561301798752noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6732132183057120416.post-82174740215489599422009-03-09T17:50:00.000+02:002009-03-09T17:50:00.000+02:00Δυστυχώς ο γραπτός λόγος δεν ήταν ποτέ το φόρτε μο...Δυστυχώς ο γραπτός λόγος δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου. Ηθελα να σου πώ οτι δεν γράφεις πουθενά το είδος του αλατιού. Αν δλδ δεν το είχα δει στη φώτο θα είχα παρει ψιλό αλάτι που δεν κάνει για πάστωμαAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17543603768060202186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6732132183057120416.post-16096034490638347222009-03-09T17:30:00.000+02:002009-03-09T17:30:00.000+02:00Εγώ βάζω παντού χοντρό αλάτι, γιατί είναι πιο γευσ...Εγώ βάζω παντού χοντρό αλάτι, γιατί είναι πιο γευστικό. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη διαφορά.<BR/><BR/>Ισα να το σκεπάζει.<BR/><BR/>Η λούντζα είναι κρασάτο κρέας (νομίζω όχι πανσέτα) που μετά το καπνίζουν.<BR/><BR/>η ορίτζιναλ του παππού, ήταν πάστωμα και μετά κρέμασμα στο δίχτυ με καυτερή πάπρικα...<BR/><BR/>:-)Chocorellohttps://www.blogger.com/profile/12104003561301798752noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6732132183057120416.post-33480187875177357722009-03-09T15:46:00.000+02:002009-03-09T15:46:00.000+02:00Το λοιπώ, το έφτιαξα το Σάββατο. Σε δυο βδομάδες θ...Το λοιπώ, το έφτιαξα το Σάββατο. Σε δυο βδομάδες θα σε ενημερώσω.<BR/><BR/>Εχω όμως να σου σφυρίξω κάτι. Το αλάτι πρέπει να είναι ΧΟΝΤΡΟ. Αναγκάστηκα να ψάχνω την φωτογραφία που έβαλες για να το δω.<BR/><BR/>Και μερικές ερωτήσεις:<BR/>α. Το κρασί πρέπει να το σκεπάζει το παστο?<BR/><BR/>β. Ποιά ήταν η ορίτζιναλ συνταγή?<BR/><BR/>γ. Πώς φτιάχνεται η λούντζα?<BR/><BR/>τουτλούAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17543603768060202186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6732132183057120416.post-88780420836642269252009-03-03T11:25:00.000+02:002009-03-03T11:25:00.000+02:00Μου τρέχουνε τα σάλια ήδη. Θα δοκιμάσωΜου τρέχουνε τα σάλια ήδη. <BR/><BR/>Θα δοκιμάσωAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17543603768060202186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6732132183057120416.post-28944477277482542162009-03-03T09:07:00.000+02:002009-03-03T09:07:00.000+02:00Μολών λαβέ!Μολών λαβέ!Chocorellohttps://www.blogger.com/profile/12104003561301798752noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6732132183057120416.post-49236552613059328632009-03-02T19:48:00.000+02:002009-03-02T19:48:00.000+02:00για να είμαι ειλικρινής μάλλον δε θα το φτιάξω, αλ...για να είμαι ειλικρινής μάλλον δε θα το φτιάξω, αλλά περιμένω πρόσκληση (asap) για να δοκιμάσω/φάω από το ήδη έτοιμο δικό σου <BR/><BR/>lemonostiftisAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6732132183057120416.post-62667742756929880392009-03-01T00:45:00.000+02:002009-03-01T00:45:00.000+02:00Φαίνεται υπέροχο. Θα το δοκιμάσω και θα σε ενημερώ...Φαίνεται υπέροχο. Θα το δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω. Συνέχισε και με άλλες συνταγές αν έχειςAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6732132183057120416.post-91780223490828280302009-03-01T00:33:00.000+02:002009-03-01T00:33:00.000+02:00Σε ποιά φάση μπαίνει το κρασί;Στο μπςλ;Σε ποιά φάση μπαίνει το κρασί;Στο μπςλ;Anonymousnoreply@blogger.com