Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Εργάρα


Ούτε που θυμάμαι από πότε έχει να με καθηλώσει ένα έργο, κι αυτό ακριβώς συνέβη προχτές.

Μια επιδημιολόγος κι ένας μάγειρας, γνωρίζονται και σιγά σιγά ερωτεύονται, ενώ μία περίεργη επιδημία ανά την υφήλιο, αφαιρεί σταδιακά τις αισθήσεις από τον πληθυσμό.

Ορκίζομαι.

Αλλο:


35 χλμ ποδηλατάδα σήμερα στα πέριξ του Μαραθώνα.
Ανοιξιάτικη μέρα, ανοιξιάτικος ήλιος, ανοιξιάτικη θάλασσα, ανεξίτηλοι λεκέδες από γράσσα αλυσσίδας στα ρούχα μου, φρέσκα σαλατικά από τους ινδούς, ντουζάκι, μπουγάδα, σκέτη μακαρονάδα ολικής, με φρέσκια μαρουλοροκοσαλάτα, εσπρεσσάκι, Βig Βang και τούφα.
Με αυτή τη σειρά.

Κατά τα άλλα:

Η ματαιοδοξία μερικών - μερικών (απογοήτευση), η D800 της Nikon (κάβλα), το ξανακαβάλημα μηχανής μετά από δύο μήνες αποχή (κάβλα), το ξαναξεκίνημα τρεξίματος μετά από δύο εβδομάδες βήχα (κάβλα), μια καινούργια σαμπρέλα στο ποδήλατο μου (αγκάθι), ακόμα μια αποτυχημένη ρεβυθάδα (ρόμπα), είναι μερικές ακόμα πρόσφατες επικεφαλίδες που θυμάμαι. 



6 σχόλια:

Chocorello είπε...

και τώρα που το σκέφτομαι, αν το δει η Foolosopher ίσως βρει μερικές απαντήσεις σ' αυτά που ρώταγε...

angie philosopher είπε...

Αν είναι έτσι θα το δω...
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο. Υπάρχουν τροφές που διασπούν πιο γρήγορα το γαλακτικό οξύ ; Επειδή εσύ τα "καις" συχνά τα πόδια σου, κάτι θα έχεις να προτείνεις.

Chocorello είπε...

Να το δεις.

Για τροφές δεν έχω ακούσει. Η αναερόβια προπόνηση όμως (σε υψηλή καρδιακή συχνότητα και μερικές λεπτομέρειες ακόμη) αυξάνει την αντοχή στο γαλακτικό και την ταχύτητα αποβολής του από τους μύες.

No pain, no gain.

Βοήθησα;

angie philosopher είπε...

Αν εννοείς βάρη, δεν κάνω πλέον. Τα πόδια είναι ήδη τούμπανο και δε με παίρνει! Κάτι είχα ακούσει για το κάλλιο αλλά δεν είμαι σίγουρη. Το θέμα είναι ότι αν πολύ pain, μετά καθόλου gain. Μάλλον πρέπει να κάνω κανένα μασάζ, αυτό βοηθάει σίγουρα!

angie philosopher είπε...

Το videoclub δεν το έχει φέρει το έργο. Εσύ το κατέβασες μάλλον, εγώ είμαι άχρηστη στον συγκεκριμένο τομέα, οπότε αγγαρέψω κάποιον σχετικό.
Με τις υγείες σας!

Chocorello είπε...

Δεν ξέρω από βάρη.
Ξέρω όμως βοηθαέι στη αποβολή του από τους μύες λίγο αεροβικό. π.χ. πλακώνεις τις ανηφόρες; ε, μετά κάνεις λίγο χαλαρό τρεξιματάκι.
Το μασάζ -λένε- βοηθάει επίσης, αλλά λίγο.