Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009

Δυναστεία Χριστινάκη...

Στο blog My Highway της Imba διάβασα για την Δυναστεία Χριστινάκη που κατοικοεδρεύει στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

το παραθέτω:

Πριν λίγο έλαβα αυτό το chain mail, το προώθησα όπου μπορούσα. Όσοι δε το έχετε δει, μπορείτε άνετα να το κάνετε ένα copy - paste και να το στείλετε σε περισσότερο κόσμο να γελάμε με τα χάλια μας. Εκτός και αν σας λένε Χριστινάκη… :D

“Στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κοσμήτωρ είναι η Ελένη Χριστινάκη, καθηγητής ο Παναγιώτης Χριστινάκης.

Από κει και πέρα παρακολουθήστε την πορεία της οικογένειας:

Η κόρη Ειρήνη Χριστινάκη έλαβε διδακτορικό τον Αύγουστο του 2004 από τον πατέρα της Παναγιώτη Χριστινάκη τότε Πρόεδρο του Τμήματος που ήταν επιβλέπων του διδακτορικού της, έχοντας αποτύχει στις προσπάθειές της για διδακτορικό στη Νομική Αθηνών και στη Νομική Θράκης.

Σε λίγους μήνες εκλέγεται… κατ΄ ευθείαν επίκουρη καθηγήτρια, παρακάμπτοντας το νόμο που απαιτεί κάποια χρόνια διδασκαλίας σε ΑΕΙ μετά την απόκτηση του διδακτορικού. Χαρακτηρίστηκε διεθνούς κύρους επιστήμων!!! και άκουσον άκουσον μέσα σε τρία χρόνια το 2008 σε ηλικία 35 ετώ! ν γίνεται τακτική ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!!, παρακάμπτοντας πάλι το νόμο.

Στη συνέχεια ο γαμπρός Χριστινάκη, Αθανάσιος Γλάρος και σύζυγος της Ειρήνης Χριστινάκη εκλέγεται επίκουρος καθηγητής στο ίδιο Τμήμα. Ο αδελφός του γαμπρού Χριστινάκη, Γεώργιος Γλάρος ετοιμάζεται και αυτός για άλλη θέση στο ίδιο Τμήμα.

Η άλλη κόρη του Χριστινάκη, Όλγα Χριστινάκη, ετοιμάζεται και αυτή για τη Σχολή και πήρε θέμα διδακτορικού με επιβλέπουσα την αδελφή της, Ειρήνη Χριστινάκη.

Ο άλλος γιός Χριστινάκη, Επαμεινώνδας Χριστινάκης, πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας, δάσκαλος στην Κύπρο, χωρίς πτυχίο Θεολογίας και χωρίς μάστερ που είναι απαραίτητο, γίνεται και αυτός υποψήφιος διδάκτωρ και στην επιβλέπουσα επιτροπή ορίζεται πάλι ο καθηγητής Χριστινάκης.

Κύριε Πρύτανη τι έχετε να πείτε στους φοιτητές που αξίζουν και αγωνίζονται τίμια αλλά δεν έχουν το προνόμιο να είναι παιδιά καθηγητών; Τι έχετε να πείτε στους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς; Γιατί συμφωνείτε με την προκλητική συμπεριφορά της οικογένειας Χριστινάκη;”

Και για να βάλω και το λιθαράκι μου προς την επιβεβαίωση όσων μπορώ από τα παραπάνω, δείτε και στην σελίδα του Πανεπιστημίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ! ΑΛΛΟΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ;;; ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Κ.!!! Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!! ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΙΚΟ Σ.;;; ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ!ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!