Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Μια βραδυνή - ηλεκτρονική - έκπληξη, προκάλεσε διάφορα.

Το πρώτο ήταν ότι χάρηκα.

Το δεύτερο ότι έμαθα τους Listeners.
Μπουρτζόβλαχοι από το Arkansas - που το μεγαλύτερο βουνό του λέγεται Magazine και έχει ύψος 840 μέτρα μόνο - παίζουν εδώ και 10 χρόνια περίπου ανα τον πλανήτη, ζωντανά σε αποθήκες, γκαλερί, σπίτια, μπαρ, τα πάντα όλα, με 8 άλμπουμς και βάζουν τον κόσμο να φέρει φαγητά να φάνε όλοι παρέα.
Μου αρέσουν αν και φλερτάρουν με τα μέχρι πρότινος όρια μου. Vick - ευχαριστώ!




Το τρίτο ότι η εισαγωγή του "Falling in love with glaciers" μου θύμισε αγαπημένη μελωδία του Κωνσταντίνου Βήτα.



Κατά τα άλλα τίποτα δεν είναι υπό έλεγχο -αντίθετα με όπως συνηθίζω να λέω- αλλά έχω τα χέρια στο τιμόνι και το νου μου στον ορίζοντα.


Το συνάχι-γρίπη-ρεκόρ μίξας υποχωρεί δραματικά. Ακόμα δεν κατάφερα να κολλήσω κανέναν, θα μου πάρει καμιά βδομάδα ακόμα μέχρι να δοκιμάσω να τρέξω - ελπίζω  το ΣΚ να τρέξω λίγο ή έστω να πάω καμιά ποδηλατάδα, τώρα που έχω και καινούργια αλυσσίδα, βεβαίως - βεβαίως...

Σήμερα μαγείρεψα πέρκα-τέρας στο γκριλ με βραστές πατάτες (αυτές τις μικρές με τη φλούδα) λαδολέμονο, μαϊντανό, αλάτι χοντρό, πιπέρι φρέσκο και δυο γουλιές ρετσίνα και σταφύλια και μήλο και μπανάνα. Μπορώ να ζήσω μόνο με φρούτα. Αν ήμουν Θεός και μου τα έκλεβαν από τον κήπο μου θα τους πέταγα έξω με τις κλωτσιές για πάντα.

Ηθελα και γλυκό, αλλά με τον τίτλο και μόνο του γλυκού της AnD, ξενέρωσα και αρκέστηκα στο να βάλω πλυντήριο.

Ομως: έφαγα τέτοια κατάρα (προφανέσ-τα-τα) επειδή σνόμπαρα το γλυκό, που το πλυντήριο έπαθε μπρινιόκο, και ο υδροφόρος ορίζοντας πλέον βρίσκεται μέσα στο μπάνιο μου.

Σε πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω το γλυκό της (ορκίζομαι), για να μην μπλέξω ξανά όπως τότε με τον Πίτσο.


Αλλωστε με τον Γουίρλπουλ δεν έχουμε την ίδια σχέση, άσε που αμα χαλάσει και του βάλω τις φωνές θα ακούγομαι σα να πνίγομαι.

"Γμτ κρτ σ γρλπλλρλρλρ"


4 σχόλια:

fool είπε...

Τα όρια μας όταν διευρύνονται θεωρώ ότι είναι ένδειξη εξέλιξης. Πάμε πάρα κάτω. Αυτό με αφορμή τους Listener.
Για τον έλεγχο πρόσεχε, με το τιμόνι μόνο δεν κάνεις τίποτα πρέπει να εξασφαλίσεις ότι συνδέεται με το υπόλοιπο όχημα και ας μην ακολουθεί στην παρούσα φάση.Αλλιώς αν ανακαλύψεις ότι σου έμεινε μόνο αυτό να κρατάς και το όχημα...άρατο τότε μπορείς να το κάνεις έκθεμα σε pop art gallery...χαχαχαχα.Ο δε ορίζοντας σταθερή αξία που πάντα θα σου κλείνει το μάτι.
Για το γλυκό της AnD όταν το δοκιμάσεις περιμένω γνώμη.
Για τα φρούτα να πω ότι η φρουτοπία ανήκει στα φρούτα της και ουχί σε θεό.
Για το πλυντήριο περιμένω νεώτερα πριν σου πω... ΠΕΤΑ ΤΟ.

AnD είπε...

Είχα αρρωστήσει πριν από δύο βδομάδες και η μύξα ακόμα καλά κρατεί.
Μια προς τα μέσα μια προς τα έξω έχουμε γίνει κολλητές.
Δεν ήθελες Ηδονή γιατί είσαι αρρωστούλι; Ηδονιιίσου καλέ να σου περάσουν όλα!
χααχαχαχ
Και πάλι περαστικά Τσοκορέλε. Αμα αρρωσταίνουν και οι αθληταί τι να πούμε κι εμείς οι λαπάδες.

Chocorello είπε...

AnD, είσαι πολύ ερωτικιά με τις μύξες σου αλλά μπορώ κι εγώ:
Λοιπόν, τόση μύξα πρώτη φορά! Πονάει η μύτη μου αλλά και το δέρμα μου από το φύσημα. Εχω θερίσει τον μισό αμαζόνιο για χαρτομάντηλα. Ας είναι καλά το Physiomer για να ξεβουλώνω και όχι οι τούρτες γιατί μετά δεν θα μου μπαίνουν οι φόρμες...

ΔαρVi(ck)νε, καλά τα λες για την εξέλιξη των ειδών, πιο καλά όμως για τον ορίζοντα. Σε γκαλερί τον Τίγρη δεν τον πάω, εκτός αν έχει κάνα δίωρο σφιχτό στροφιλίκι μέχρι να φτάσω. Γλυκό θα κάνω αμα μαζέψω τα καθάρματα σπίτι μου, γιατί δεν τα τρώω (πλέον) και για το πλυντήριο μου λίγα λόγια γιατί είναι από το Detroit (The motor city)

over.

fool είπε...

Ποιον τίγρη αφού μόνο το τιμόνι θα σου έχει μείνει στην περίπτωση που συζητάμε και αυτό προσφέρεται για έκθεμα με θέμα αφαιρετικό το υπόλοιπο τμήμα της μηχανής θα απόκειται στην φαντασία των θεατών lol
Με τον Δαρβίνο τα έχω χωρίσει τα τσανάκια μου προ πολλού, δεν με κάλυπτε στις ερωτήσεις μου αν με εννοείς.
Όσο για τον Αμερικανό φίλο σου από το Detroitthemotorcityover τι έπαθε; τον κόλλησες γρίπη και γέμισε μύξες το μπάνιο σου;Και ύστερα λες ότι δεν έχεις κολλήσει κανέναν.
Να 'σαι καλά γέλασα:0))))