Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Dumb ways to die


Καλό μήνα και να προσέχεις.

Ενα μακάβριο κλιπάκι - παραγγελιά από το Μετρό της ΜελΒΡούνης, για να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη σε θέματα ασφάλειας μεταφορών - με ένα σωρό θανάτων, από πτώσεις σε γραμμές και κατάποση logo μέχρι να σε φάει αρκούδα ή μέλισσες.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου αρέσει...


Τι μέρα σήμερα, ε;

Ξύπνημα στις εξίμιση με καταιγίδα, καφέ στις εφτά με καταιγίδα, ντύσιμο στις εφτάμιση με καταιγίδα, στις οχτώ πάω στους γονείς με καταιγίδα, η μεταφορική ήταν ήδη εκεί, στις εννιά κοπάζει λίγο και αρχίζει η μετακόμιση με μερικά διαλείματα για καταιγίδα, κατά τις δώδεκα βγάζει έναν ήλιο - μα έναν ήλιο - από αυτούς που θες να τα παρατήσεις όλα και να πας σε εκείνο το γραφικό λιμανάκι για ούζα, αλλά δεν γινόταν, όχι στη μετακόμιση των γονιών μου τουλάχιστον, ίσως στη δική μου - και κατά τις τρεις τρώγαμε μαγειρευτό ντελίβερι στο καινούργιο σπίτι, εν μέσω κουτιών μέχρι το ταβάνι.

Για τον καιρό το είπε ωραία ο Sticker for the masses σήμερα.


Για το βράδυ, δεν ξέρω ακόμα.

Καλορίζικα στους γονείς και στα δικά μας οι ελεύθερες.


Υ.Γ.
Συμπληρώνω τον Υδροχόο του Δεκεμβρίου.
Θα σου πω αργότερα γιατί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
Μηνιαίο memo
 
Με τον Κρόνο να συνεχίζει την πορεία του στον οίκο της καριέρας σου οι αυθεντίες είναι παντού γύρω σου και προσπαθούν να σε νουθετήσουν. Όμως με τους Άρη/Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οι φωνές που σε φοβίζουν περισσότερο είναι πια μέσα στο μυαλό και την ψυχή σου και δεν σε αφήνουν να ενεργήσεις ανενόχλητος/η και απερίσπαστος/η. Πώς μπορεί άλλωστε κανείς να πιστέψει στον εαυτό του όταν όλες οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια και ο ίδιος βλέπει όλες τις επαγγελματικές ευκαιρίες ως αστυνομικό θρίλερ με παιχνίδια εξουσίας και δύναμης που εξοστρακίζουν μεμιάς τον πιο αδύναμο κρίκο; Μα ακόμα κι αν πιο πολύ απ’ όλους φοβάσαι τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου, αυτό το μήνα ο Ερμής και η Αφροδίτη σε βοηθούν και σε στηρίζουν να αποκτήσεις λίγη παραπάνω πίστη στον εαυτό σου. Το επιχειρηματικό σου μυαλό κάνει θαύματα και η διεισδυτική ματιά στις σχέσεις σου μπορεί να ξεχωρίσει το κέρδος από την απάτη. Ναι, είσαι ένα πολύτιμο εργαλείο στη διάθεση των συνεργατών και διευθυντών σου και αυτός ο μήνας προσφέρεται για την αναγνώρισή σου.
Έξτρα μπόνους: ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία στις 13/12 και μετατρέπει το λόγο και την επικοινωνία σου σε χείμαρρο αποκαλύψεων, καινοτομίας και δημιουργικότητας, σε βάζει χωρίς φόβο και πάθος σε νέες σχέσεις και φιλίες και κάνει την καθημερινότητά σου ακόμα πιο συναρπαστική.
 
Και να μην ξεχάσω επίσης…
 
13/12 Νέα Σελήνη στον Τοξότη (21η μοίρα): Και πώς θα μπορούσε να λείπει ο έρωτας από τη ζωή ενός/μιας Υδροχόου; Άλλωστε κι εσύ ο ίδιος/η ίδια έχεις παρατηρήσει ότι οι πιο ενδιαφέρουσες σχέσεις είναι εκείνες που από την πρώτη στιγμή υπήρχε ανάμεσά σας ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο ικανό να φορτίσει την ατμόσφαιρα με μπόλικη ένταση. Κι ας σου λένε οι γύρω σου: «Μα, ξέρεις αυτός είναι φίλος/συνεργάτης/συνάδελφος.». Και απαντάς εσύ με το κουλ ύφος σου: «Λεπτομέρειες μωρό μου…».
 
28/12 Πανσέληνος στον Καρκίνο (7η μοίρα): Ένα πράγμα που σιχαίνεσαι είναι η μονοτονία. Όταν λοιπόν μέσα στην εργασία σου νιώθεις ότι δεν εξελίσσεσαι, δεν νιώθεις χρήσιμος/η, δεν υπάρχουν κίνητρα ή δεν είναι αυτό που προσδοκούσες, τότε αργά ή γρήγορα έρχεται και η ρήξη. Αποδεσμεύεσαι σιγά σιγά από ανθρώπους και οικεία περιβάλλοντα και ξεκινάς να χτίζεις από την αρχή μία νέα πιο δυναμική καθημερινότητα. Τώρα πια συνειδητά πρέπει να (επανα)δημιουργήσεις το μέλλον σου.
 
New Year’s Resolutions!
 
(1) Να συστηθώ ξανά με τον εαυτό μου! Να νιώσω ξανά μοναδικός και αυθεντικός, να κακομάθω τον εαυτό μου, να αξιοποιήσω την δημιουργικότητά μου.
(2) Περισσότερο πάθος, λιγότερα πάθη! Να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και όχι που με πιέζουν, να παθιαστώ με ό,τι με εμπνέει, να πάρω ρίσκα!
(3) Win or lose, who cares? Nα μη φοβηθώ να χάσω, να μετατρέψω τα χόμπι μου σε επάγγελμα. 

Κοίτα να δεις που μας πήρανε χαμπάρι κι οι αστρονόμοι...


6 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Μμμμμμμμμ...μετακομίσεις. Η ειδικότης μου!

Αυτό το περίμενες:
http://www.youtube.com/watch?v=hwm9DvF24Ag

Chocorello είπε...

Παρομοίως. Και για κάποιο μαγικό λόγο μία κάθε 7 χρόνια.

χαχαχαχα καλό!!!!

δεν έχω δει ποτέ southpark. Θα ρίξω μια ματια!

Υ.Γ. Εβαλα και ζώδιο στο τέλος, για τους Υδροχόους.

Δημήτρης είπε...

Α, εγώ πολύ συχνότερα χιχιχιχι!

Έχει γερές δόσεις καφρίλας μέσα αν και δεν το ακολουθώ είναι η αλήθεια.

Αναμένουμε update.

fourka είπε...

Το νανούρισμα της Μαρκέλλας! Τρέλη αγάπη :-)

Chocorello είπε...

Τι παίζεις στο παιδί, παναγίτσα μου...

fourka είπε...

χορεύει κιόλας με το ρυθμό, σαν τα ανθρωπάκια-μακαρίτες :-)