Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

"The man from earth"

Εχω πετύχει τουλάχιστον 3 φορές να προβάλεται το "The man from earth" από κάποιο δευτεροκλασσάτο κανάλι.

Ο καθηγητής Oldman συγκεντρώνει έμπιστους επιστήμονες συνεργάτες και φοιτητές του για να τους ανακοινώσει κάτι απίστευτα εξωπραγματικό !Είναι ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Έχει ζήσει 140 ολόκληρους αιώνες εξέλιξης: Είναι τρελός; ή είναι πραγματικά ένας «Cro-Magnon»;Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του θα χρησιμοποιήσει όλες τις γνώσεις που κατέχει για να αποδείξει επιστημονικά αν αυτό αληθεύει.
Μέσα όμως από την εσωτερική αναζήτηση ,ξεπηδούν αναπάντητα ερωτήματα με απαντήσεις που σοκάρουν ,και οδηγούν σε μια αποκάλυψη που θα σφραγίσει τον κόσμο για ΠΑΝΤΑ!

Από τον συγγραφέα του «Star Trek» και «Της ζώνης του λυκόφωτος» η ταινία The Man From Earth είναι από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχουν βγει ποτέ!
Χρησιμοποιώντας ένα πραγματικά πρωτότυπο και απίστευτο σενάριο θίγει όλα τα θέματα της ανθρωπότητάς, της ιστορίας και της θρησκείας ,και απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα που έχουν απασχολήσει όλους μας.


Με τις σπουδαίες ερμηνείες όλων των ηθοποιών το The Man From Earth καταφέρνει να κρατήσει την προσοχή σας για όλα τα 87 λεπτά της διάρκειάς του, και μεσουρανεί σε μια αναπάντεχη ανατροπή στην ιστορία.

(πηγή: http://www.greekbooks.gr/dvd/epistimonikis-fantasias/the-man-from-earth.product)

Σας προτείνω να το δείτε όπωσδήποτε!



Κριτικές εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: