Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ο Πρίγκηπας του Φωτός.



Στις 8 Νοεμβρίου η Εκκλησία τιμά και εορτάζει την Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και όλων των Αγγελικών τάξεων.


Χρόνια μας πολλά, να μας χαιρόμαστε και να μας χαίρονται, παρομοίως για τους συναδέλφους Γαβριήλ, Σταμάτη και φυσικά την Αγγελική (Χρόνια Πολλά Foolosopher!) και όσες άλλες γιόρταζαν.



Υ.Γ.
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήταν φοβερός!
Διάβασε εδώ παραμύθι: 



Το όνομα του σημαίνει «Αυτός που είναι σαν τον Θεό» αποκαλείται επίσης Ό Πρίγκιπας του Φωτός'. Είναι τεράστιος και κρατά στο χέρι ένα ξίφος. Το φωτοστέφανο του είναι κυανό του κοβαλτίου αναμειγμένο με βυσσινί. Όταν είναι παρών σπίθες από αυτά τα χρώματα φαίνονται γύρω σας . Είναι ο Μεγαλύτερος Πολεμιστής μεταξύ των Αγγέλων- ο προστάτης και καθοδηγητής του φωτός και της αγάπης. Μας βοηθά να ξεριζώσουμε τον φόβο από μέσα μας και εμφυσάει το θάρρος στους ανθρώπους. Θα επέμβει αμέσως για μας ιδιαίτερα αν μια κατάσταση έρχεται σε αντίθεση με το σκοπό που ήλθαμε να επιτελέσουμε σε αυτή τη ζωή.
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι επίσης ο επικεφαλής Άγγελος για τους Εργάτες του Φωτός.
Ο Μιχαήλ βοηθά να λήξουν ειρηνικά οι τσακωμοί μέσα στην οικογένεια, με αγαπημένα άτομα , με γείτονες, με κρατικές υπηρεσίες ή ακόμα και με αγνώστους.
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ διαλύει την αρνητική ενέργεια όταν αυτό του ζητηθεί. Πριν μπείτε σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα η ένα χώρο με πολυ κοσμο ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να καθαρίσει όλη την αρνητικότητα . Μπορεί να μεταφέρει τους αρνητικά σκεπτόμενους ανθρώπους (είτε είναι εν ζωή είτε όχι) στο Φως του Θεού για να θεραπευτεί ο νους τους. Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ βοήθεια οποτεδήποτε νοιώθετε αρνητικότητα. Θα καθαρίσει την αρνητική ενέργεια από οποιοδήποτε χώρο ( όπως και το νου και την καρδία σας).- ζητήστε του να καθαρίσει την ενέργεια μέσα στο σπίτι σας, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο κλπ. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο μετά από διαπληκτισμούς ή αλλες αρνητικές καταστάσεις. Μπορείτε να του ζητήσετε να καθαρίσει τους φίλους σας και την οικογένεια σας αφού έχετε την έγκριση τους.
Όποτε νοιώσετε φόβο ή ανησυχία , πέστε νοερά, « Αρχάγγελε Μιχαήλ, παρακαλώ προστάτευε με και ηρέμησε με τώρα» Αν είσαι σε ένα μέρος ή σε μια επικίνδυνη γειτονιά, ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να γίνει ο Αγγελικός σας σωματοφύλακας- να σας συνοδεύει , να σας προστατεύσει και να σας οδηγήσει. Στην ουσία μπορείτε να του ζητήσετε να μείνει παντοτινά πλάϊ σας για να είσαστε πάντα ασφαλείς κάτω από την ισχυρή του προστασία. Απλά πείτε νοερά, « Αρχάγγελε Μιχαήλ, παρακαλώ γίνε ο προστάτης άγγελος μου σε όλες τις κατευθύνσεις της ζωής. Ευχαριστώ» Και θα γίνει! Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι εκείνος που θα καλέσετε όταν θέλετε να βγάλετε την αρνητικότητα και το φόβο απο τη ζωή σας. Επίπεδα αρνητικότητας και περιορισμένων πεποιθήσεων μπορεί να εξουδετερωθούν και να απελευθερωθούν ενεργητικά όταν λάβετε ένα αγγελικό καθαρισμό της ψυχής.

Κατάλαβες;
Τώρα εξηγούνται όλα....

10 σχόλια:

angie philosopher είπε...

Καταρχάς Χρόνια Πολλά, να μας χαίρονται, γιατί είμαστε γαμώ τα παιδιά :).
Και μια ιστορία αγάπης που μου θύθμισες, θα μπορούσε να είναι και επεξήγηση του "ευχαριστήριου" ποστ. Ο Μιχάλης λοιπόν, μεγάλος έρωτας από το σχολείο και μεγάλος σατράπης εν συνεχεία... Στην πόρτα του δωματίου του, είχε κολλήσει ένα χαρτί που έγραφε "ΑΡΧΩΝ ΜΙΧΑΗΛ" και συνεχώς περιφανευόταν για το αριστοκρατικό αίμα που κυλούσε στις φλέβες του (για ένα ανεξήγητο λόγο, το νομίζουν πολλοί μανιάτες αυτό). Αυτή η κολώνια κράτησε χρόνια με τον Μιχάλη με πολλά πηγαινέλα βέβαια, μάλλον και λόγω της αδυναμίας μου για τους γαλακτερούς, ξανθούς γαλανομάτηδες. Μια από τις φορές που είχαμε χωρίσει ήταν, όταν είχα αποφασίσει να ξαναπάω τεχνικό λύκειο και να δώσω πανελλήνιες. Δύο μέρες πριν δώσω μαθηματικά λοιπόν, ενώ εγώ ζούσα τον τρελό ερωτά μου (προφανώς μόνο εγώ), εκείνος μου τα έχωσε γιατί τον είχα πετάξει έξω από τον κύκλο της ζωής μου, είχα έλεγε το πρόγραμμά μου, το διαβασμά μου, το μηχανάκι μου, το γυμναστήριό μου. Προφανώς λοιπόν όταν αρχίσαμε να διαμορφώνουμε τον ενήλικο χαρακτήρα μας, ο άρχων Μιχαήλ δεν ένιωθε και πολύ άρχων κοντά μου. Αυτή η ιστορία αφιερωμένη σε κάποιους άντρες, που ενώ σκίζουν ιμάτια σε άλλους χώρους για τη δημοκρατία και την ελευθερία, μέσα στο σπίτι τους αποτελούν πρότυπο Παπαδόπουλου. Και δεν εννοώ τον κωμικό ηθοποιό.
Ωραίο σενάριο για τις οικογενειακές ιστορίες, τώρα που το σκέφτομαι...
Φιλιά και χρόνια πολλά!

angie philosopher είπε...

Ξέχασα πριν, με συνεπήρε το ρομάντζο, σου έχω και δωράκι.
http://www.youtube.com/watch?v=gdQBXPiB5Qs
Enjoy and be happy!

lemonostiftis είπε...

κι ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΟΥΡΙΗΛ καλός είναι!

Χρόνια πολλά Τσόκο, θέλω κι άλλη καρυδόπιτα

fool είπε...

Χρόνια πολλά πρίγκηπα του φωτός...

Chocorello είπε...

Θενκς Vick, Θενκς Λεμ.

(Λεμ, έπρεπε να πάρεις χτες, τώρα πια ειναι ανάμνηση παλιά.)
Φιλενάδα, οι μεγάλοι έρωτες δεν είναι πάντα ούτε ισορροπημένοι ούτε εγγυημένοι. Είναι ωραίοι και μεγάλοι όμως, και όλο και κάτι αφήνουν.

Αντιδωρίζω με συνονόματο Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ, (τραγουδάκι αίσχος αλλά θύμα δικτατορίας στο σπίτι): http://youtu.be/DVxpEeFBNoM

absentminded είπε...

Χρόνια πολλά! Να είσαι πάντα υγιής και τρεχτικός!



*Δε συμπλήρωσα "αν και καθυστερημένα", επειδή αγαπάω σπέσιαλ τις ευχές που έρχονται κατόπιν εορτής.

Chocorello είπε...

σπεσιαλ λοιπόν!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ωραίος ο Μάικλ! Ντάγκλας σκέτος!
Χρόνια πολλά, το λοιπόν...

Chocorello είπε...

φχαριστώ Σκύλε!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίοι και μεγάλοι, όπως είπα και τότε.
C.