Σάββατο, 17 Μαΐου 2008

Συνταγούλα εργένικη

Είχα καιρό να μαγειρέψω.
Τελευταία τη βολεύω με ένα μαγεριό δίπλα στη δουλειά και τρώω εκεί.

Ανοίγω λοιπόν την καταψυξη και βλέπω μέσα:
Μπακαλιάρο κατέψ σε ροδέλες - διχτάκι.
Σπανάκι φρέσκο που το είχα πλύνει και το είχα καταψύξει.
Σακουλάκια με έτοιμα κομμένα κρεμμύδι-καρότα-σέλινο που είχα ετοιμάσει για χειμωνιάτικες ψαρόσουπες.

Τσακώνω το ταψάκι, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι χοντρό, πιπέρι τριμένο, πετάω τους μπακαλιάρους μέσα, το ανακατεύω λίγο και απο πάνω απλώνω το σπανάκι ανακατεμένο με τα κολοκυθοσελινοκάροτα. Ούτε νερό, ούτε τίποτα.

Στο φούρνο για 45' και έτοιμο!

1 σχόλιο:

fourka είπε...

λοιπόν, λήξις!
πότε θα μας καλέσεις για φαί?

;-)